Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα μαχαίρια των χούλιγκαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 22:39 Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα μαχαίρια των χούλιγκαν

Τη Δευτέρα αναμένεται η διάταξη άρσης απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να ανοίξουν τα τηλέφωνα των συλληφθέντων

Δεν εντοπίστηκε DNA του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στα τέσσερα μαχαίρια, που είχαν κατασχεθεί από σημεία των συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κατοχή συλληφθέντων.

Ειδικότερα, οι δύο αναδιπλούμενοι σουγιάδες που είχαν βρεθεί στα σημεία που είχαν σημειωθεί οι συμπλοκές, και οι άλλοι δύο που είχαν βρεθεί, ο ένας στην κατοχή ενός 22χρονου από την Αλβανία και ο  δεύτερος στην κατοχή ενός 23χρονου Κροάτη, ο οποίος αρνήθηκε ότι ήταν δικός του, δεν έχουν γενετικό ίχνος που να ταυτοποιείται με αυτό του Μιχάλη Κατσουρή, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Επίσης, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί DNA του 29χρονου Μιχάλη, σε ρόπαλα, σιδηρολοστούς, πέτρες που είχαν κατασχεθεί από το πεδίο των συμπλοκών και είχαν εντοπιστεί αίματα πάνω σε αυτά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν κάποια δείγματα DNA, από κάποια αντικείμενα (σουγιάδες, ρόπαλα κ.ά.) από τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν εξαχθεί κάποια πειστήρια.

Παράλληλα, τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ενώ, τη Δευτέρα αναμένεται η διάταξη άρσης απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να ανοίξουν τα τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά στοιχεία για Κροάτες χούλιγκαν που παραμένουν ασύλληπτοι. Στις εγκαταστάσεις της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, βρίσκονται τα 25 οχήματα που χρησιμοποίησαν οι χούλιγκαν, στα οποία συνεχίζεται η εξερεύνηση προς αναζήτηση DNA τα οποία δεν ταυτοποιούνται με αυτά των ήδη συλληφθέντων, κάτι που σημαίνει πως υπήρχαν κι άλλοι επιβάτες σε αυτά.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση