Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε ετοιμότητα για την εκκένωση του Γενικού Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 22:08 Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε ετοιμότητα για την εκκένωση του Γενικού Νοσοκομείου

Σε ετοιμότητα για την πιθανή εκκένωση του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης βρίσκονται οι αρχές στον Έβρο, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης για τις πυρκαγιές: «Λόγω της εξέλιξης της φωτιάς και με στόχο την προάσπιση της υγείας των ασθενών του Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, αυτή την στιγμή, παρόλο που δεν έχει παραστεί τέτοια ανάγκη, γίνονται όλες οι απαραίτητες προπαρασκευαστικές ενέργειες έτσι ώστε, εφόσον κριθεί απαραίτητο να εκκενωθεί με ασφάλεια το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης».

Πηγή: Enikos

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση