Απών ο Κουτσούμπας από την προ ημερησίας συζήτηση για τις φωτιές λόγω του προβλήματος υγείας - «Αναλαμβάνει» ο Παφίλης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 11:02 Απών ο Κουτσούμπας από την προ ημερησίας συζήτηση για τις φωτιές λόγω του προβλήματος υγείας - «Αναλαμβάνει» ο Παφίλης

Απών θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, λόγω της ασθενείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σήμερα, καθώς έπεσε το οξυγόνο του. Συγκεκριμένα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου Γεννηματάς, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και πιθανότατα έχει ήδη βγει.

Μετά από τη σχετική ενημέρωση και επικοινωνία με το Προεδρείο της Βουλής, το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει στη συγκεκριμένη συζήτηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θανάσης Παφίλης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση