Η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε οπαδικό «ραντεβού θανάτου» στη Νέα Ιωνία – 87 συλλήψεις ανάμεσά τους 62 ανήλικοι

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 23:16 Η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε οπαδικό «ραντεβού θανάτου» στη Νέα Ιωνία – 87 συλλήψεις ανάμεσά τους 62 ανήλικοι

Την τελευταία στιγμή απετράπη στη Νέα Ιωνία μεγάλο ραντεβού οπαδών με την αστυνομία να προχωρά σε συνολικά 87 συλλήψεις. Στην περιοχή θα διεξάγονταν ποδοσφαιρικός για το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν κοντά στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, που είχαν κομμάτια ξύλου και ράβδους. Σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ήταν ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οπαδοί προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Οπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οπαδούς δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής αργότερα.

Όλα τα άτομα συνελήφθησαν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση