Live Μητσοτάκης στον Alpha: Συμμερίζομαι το αίσθημα αγανάκτησης των πολιτών στις περιοχές που επλήγησαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:19 Live Μητσοτάκης στον Alpha: Συμμερίζομαι το αίσθημα αγανάκτησης των πολιτών στις περιοχές που επλήγησαν

Τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστεί η κλιματική κρίση επεσήμανε σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συμμερίζομαι την αγανάκτηση των πολιτών, συμμερίζομαι το γενικότερο αίσθημα στενοχώριας και αγανάκτησης στις περιοχές που έχουν πληγεί», είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν αμφισβητεί τη σφοδρότητα των καιρικών φαινομένων».

Όπως επισήμανε, έχει εντοπίσει σημεία ώστε «να γίνουμε καλύτεροι στον συντονισμό αλλά και να υπάρχουν μοντέλα πρόβλεψης των καιρικών φαινομένων».

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι δεν ετέθη ποτέ θέμα απομάκρυνσης του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια. «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη, αν υπήρχε θα το είχατε μάθει» είπε χαρακτηριστικά.

«Καταλαβαίνω την ανάγκη να δείξουμε το δάχτυλο και να πούμε αυτός φταίει. Στα ζητήματα κλιματικής κρίσης δεν προσωποποιώ τις ευθύνες. Οι υπουργοί, κατά κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις, χρειάζονται χρόνο να δείξουν το έργο τους», επισήμανε.

Παρακολουθήστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνέντευξή του στον Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση