ΥΠΕΞ: λοκληρώνεται σήμερα ο επαναπατρισμός όλων των Ελλήνων επισκεπτών στο Ισραήλ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 13:13 ΥΠΕΞ: λοκληρώνεται σήμερα ο επαναπατρισμός όλων των Ελλήνων επισκεπτών στο Ισραήλ (φωτο intime)

Ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη (10.10.23) ο επαναπατρισμός όλων των Ελλήνων επισκεπτών στο Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψουν ασφαλείς στη χώρα όσοι Έλληνες της περιοχής το επιθυμούν. Ειδικότερα, για σήμερα εξασφαλίσθηκε η επιστροφή με πτήση της EL ΑL 90 συμπολιτών μας και με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται ο επαναπατρισμός όλων των Ελλήνων επισκεπτών στην περιοχή.

Για αύριο, Τετάρτη (11.10.23), έχει προγραμματιστεί ειδική, ναυλωθείσα από το υπουργείο, πτήση για την επιστροφή και Ελλήνων κατοίκων του Ισραήλ που επιθυμούν τον επαναπατρισμό τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση