Κουρέτας: Δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι μια πληγή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 22:06 Κουρέτας: Δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία είναι μια πληγή

Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι ο μεγάλος νικητής στην περιφέρεια Θεσσαλίας με τον ίδιο να τονίζει πως το κλίμα δεν μπορεί να είναι πανηγυρικό με την περιοχή να είναι πληγωμένη.

Ο κ. Κουρέτας τόνισε μετά την μεγάλη νίκη στην περιφέρεια Θεσσαλίας πως «πριν από μια εβδομάδα στην ίδια θέση, σας είπα ότι η πρόταση που κάναμε και κάνουμε είναι μια πρόταση αναπτυξιακή, η οποία αθροίζει κοινωνικά ποσοστά. Έτσι λοιπόν εμείς απευθυνθήκαμε σε όλους τους Θεσσαλούς πολίτες, ανεξαρτήτως κομμάτων.

Σήμερα αυτή η νίκη, δεν μπορώ να πανηγυρίσω γιατί η Θεσσαλία, όπως σας είπα είναι μια πληγή και δεν μπορεί κανείς να πανηγυρίζει όταν η Θεσσαλία είναι μια πληγή. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις, φυσικές και νοητικές».

","width":136,"height":146}}}

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση