Νεκρός ο οδηγός του ΚΤΕΛ στην Αρκαδία που έπαθε ανακοπή και σταμάτησε το λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 10:40 Νεκρός ο οδηγός του ΚΤΕΛ στην Αρκαδία που έπαθε ανακοπή και σταμάτησε το λεωφορείο στο χείλος του γκρεμού

Καλά στην υγεία της η επιβάτης του λεωφορείου που κατάφερε να βγει εγκαίρως.

Ένα τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας σημειώθηκε χθες στα Λαγκάδια. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Ηραία – Τρίπολη, όταν εξετράπη από την πορεία του και κρεμάστηκε στο γκρεμό, από αιφνίδια αδιαθεσία του οδηγού.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία κοπέλα επιβάτης που ευτυχώς είναι καλά, αλλά υπέστη τρομερό σοκ.

Ο οδηγός του λεωφορείου ωστόσο ανασύρθηκε νεκρός, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με όσα μετέδιδε χθες το arcadiaportal.gr στο δρομολόγιο ήταν επιβάτες δύο άτομα. Το λεωφορείο βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού ακινητοποιημένο.

Ο οδηγός ένιωσε αδιαθεσία, έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο και κατέβηκε για λίγα λεπτά.

Ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό.

Πηγή:  arcadiaportal.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση