Λοβέρδος: “Από αύριο θα είμαι παρών στην πολιτική, δεν αποκλείω τις Ευρωεκλογές”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 13:27 Λοβέρδος: “Από αύριο θα είμαι παρών στην πολιτική, δεν αποκλείω τις Ευρωεκλογές”

Την επιστροφή του στην πολιτική προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα τις επόμενες κινήσεις του.

Το επόμενο βήμα του στην πολιτική, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αναμένεται αύριο, Δευτέρα, να δώσει περισσότερες πληροφορίες μέσα από την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, προανήγγειλε την επιστροφή του στην πολιτική, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

“Αύριο είναι το πρώτο βήμα μίας καινούργιας πορείας. Θα διευκρινιστεί τις επόμενες εβδομάδες ή τις επόμενες μέρες. Είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Αυτό που ετοιμάζω δεν θέλω να είναι απότομο, θέλω να είναι ώριμο”, είπε, ενώ σε ερώτηση για το αν το σχέδιο που έχει στο μυαλό του μπορεί να παρουσιαστεί στις επικείμενες Ευρωεκλογές, απάντησε: “Δεν το αποκλείω, από αύριο θα είμαι παρών στην πολιτική“.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση