Βουλή: Ψηφίστηκε η Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για τη συνεργασία στην πρόληψη καταστροφών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 15:39 Βουλή: Ψηφίστηκε η Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου για τη συνεργασία στην πρόληψη καταστροφών (φωτο intime)

Ψηφίστηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής τα δύο νομοσχέδια με τα οποία κυρώνεται η Συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συμφωνία για τη συνεργασία στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών και/ή ανθρωπογενών καταστροφών καθώς και το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ανοικοδόμηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Επταγωνίας Κύπρου, τον εξοπλισμό του και την προμήθεια δύο πυροσβεστικών οχημάτων.

Η δεύτερη κύρωση έγινε με την ομόφωνη ψήφισή του από το Σώμα, ενώ στην πρώτη μόνον το ΚΚΕ τοποθετήθηκε με το «παρών» και τα υπόλοιπα κόμματα υπερψήφισαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση