Μαθήτρια Γυμνασίου έπεσε από τον δεύτερο όροφο σχολείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 16:23 Μαθήτρια Γυμνασίου έπεσε από τον δεύτερο όροφο σχολείου

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μεταφέρθηκε μαθήτρια γυμνασίου που έπεσε από μπαλκόνι του σχολείου, στο Πέραμα.

Το περιστατικό συνέβη στις 13:45 σε σχολείο του Περάματος. Η 14χρονη μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου ήταν μαζί με συμμαθητές και συμμαθήτριές της στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του σχολείου, όταν ξαφνικά έπεσε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου βρίσκεται στην εντατική με κάταγμα στην λεκάνη και το δεξί της χέρι.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 14χρονη επικοινωνεί με το περιβάλλον, ωστόσο θα ακολουθήσει απεικονιστικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων της.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού και επικαλούμενη στοιχεία που βρέθηκαν στην τσάντα και το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση