Τραγωδία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση στην Κατερίνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 17:52 Τραγωδία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση στην Κατερίνη

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, αυτή την φορά στην Κατερίνη. Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης (5/12) στο 7ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν μετωπική και σφοδρότατη, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το lefteria.blogspot.com. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός και η συνοδηγός του μπλε αυτοκινήτου σκοτώθηκαν ακαριαία. Τραυματίστηκαν μία γυναίκα, η οποία επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, αλλά και ο 26χρονος οδηγός του λευκού οχήματος.

 

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί και τραυματίες είναι από την Πιερία.  

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση