Αυτή την ώρα η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 12:21 Αυτή την ώρα η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου

Τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη συναντά αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το πρωί, για επίσκεψη εξπρές για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος πήγε με τα πόδια με τη συνοδεία του από το Προεδρικό Μέγαρο στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης κατέβηκε τα σκαλιά, τον υποδέχθηκε και ανέβηκαν μαζί ως την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου. Φωτογραφήθηκαν και μπήκαν στο εσωτερικό για τη συνάντησή τους.

Live η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Υπενθυμίζεται ότι μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Τούρκος πρόεδρος οδηγήθηκε απευθείας στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. «Να μιλήσουμε βλέποντας το γεμάτο μέρος του ποτηριού», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος στην ΠτΔ, προτού οδηγηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Εικόνες από την άφιξη Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση