Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ ο «επιδειξίας με τον φακό» – Φώτιζε μόριο του και μιλούσε αραβικά στα θύματα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 15:21 Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ ο «επιδειξίας με τον φακό» – Φώτιζε μόριο του και μιλούσε αραβικά στα θύματα του (φωτο intime)

Θύματα ενός διεστραμμένου Αιγυπτίου που έστηνε καρτέρι σε σκοτεινά στενά του Κολωνού και με «όπλο» έναν φακό πραγματοποιούσε επιθέσεις σε ανυποψίαστες κοπέλες, χρησιμοποιώντας τον για να φωτίζει τα γεννητικά του όργανα, έπεσαν δύο νεαρές αδερφές.

Οι κοπέλες, που είχαν πάει να βγάλουν βόλτα τον σκύλο τους, δέχθηκαν την επίθεση από τον Αιγύπτιο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί. Μάλιστα, στη μήνυση που κατέθεσαν, οι δύο κοπέλες είπαν ότι και άλλες γυναίκες έχουν πέσει θύματα του 55χρονου, που είχε απλώσει τα δίχτυα του στην περιοχή του Κολωνού. 

Ο διεστραμμένος Μουσταφά φώτιζε τα γεννητικά του όργανα και μιλούσε αραβικά 

Το ξεσκέπασμα του διεστραμμένου Αιγυπτίου σημειώθηκε στη 1:40 το ξημέρωμα της Πέμπτης (07.12.23). Δύο αδερφές, ηλικίας 29 και 25 ετών βάδιζαν αμέριμνες στην οδό Δυρραχίου. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν φύγει από το σπίτι τους, για να βγάλουν βόλτα το σκύλο τους. Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά τους ένας τύπος και χωρίς να χάσει χρόνο, κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του, και επέδειξε το μόριο του.

Μάλιστα, όπως είπαν οι κοπέλες στην αστυνομία, στο χέρι κρατούσε έναν φακό, φώτιζε τα γεννητικά του όργανα και μιλούσε γρήγορα αραβικά.

Οι κοπέλες αρχικά πάγωσαν, όμως μία από τις δύο ανέκτησε την ψυχραιμία της και κάλεσε την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσεις που έσπευσαν στην οδό Δυρραχίου, εντόπισαν τον άντρα και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί, οι κοπέλες υπέβαλαν σε βάρος του μήνυση για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ όπως είπαν στους αστυνομικούς, και άλλες γυναίκες έχουν δεχθεί επίθεση από τον 55χρονο Αιγύπτιο, με το μικρό όνομα Μουσταφά.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση