Βάρη: Εφυγε ολόκληρη η στέγη σπιτιού - Τα πήρε και τα σήκωσε όλα ο ανεμοστρόβιλος [Eικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 12:22 Βάρη: Εφυγε ολόκληρη η στέγη σπιτιού - Τα πήρε και τα σήκωσε όλα ο ανεμοστρόβιλος [Eικόνες]

Η κεραμοσκεπή βρέθηκε σε καλώδια μεταφοράς ρεύματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Αδιανόητο περιστατικό στη Βάρη λόγω των καιρικών φαινομένων για εξαμελή οικογένεια την Παρασκευή, όταν ανεμοστρόβιλος διέλυσε το σπίτι τους "σηκώνοντας" στον αέρα τη στέγη.

Η κεραμοσκεπή βρέθηκε σε καλώδια μεταφοράς ρεύματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Σωτήρης Κακλέας, εξηγώντας ότι "ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας".

Ευτυχώς, από το καταστροφικό φαινόμενο δεν τραυματίστηκε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος, όπως ενημερώνει ο κ. Κακλέας.

πηγή: thetc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση