Απίστευτη καταδίωξη 73χρονου! Πέρασε με e-pass και εγκλώβισε πίσω από τις μπάρες 6 περιπολικά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 11:36 Απίστευτη καταδίωξη 73χρονου! Πέρασε με e-pass και εγκλώβισε πίσω από τις μπάρες 6 περιπολικά!

Μια τρελή καταδίωξη οδήγησε σε σύλληψη ενός 73χρονου που διέσχισε τη μισή Αθήνα παραβιάζοντας 17 κόκκινα φανάρια.

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω, την Κυριακή (17/12), ένας 73χρονος οδηγός, έπειτα από καταδίωξη, για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και απείθεια.

Ο οδηγός αφού διήλθε από το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους, κατευθύνθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων, εισήλθε στην Αττική Οδό και κατέληξε στην περιοχή της Παλλήνης, όπου και ακινητοποιήθηκε με ασφάλεια.

 

Μάλιστα, στα διόδια της Αττικής Οδού, όπως αποκάλυψε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον ΣΚΑΪ, ο 73χρονος χρησιμοποίησε το e-pass του, με αποτέλεσμα να περάσει γρήγορα και στη συνέχεια να κλείσει η μπάρα εγκλωβίζοντας τα 6 περιπολικά που τον καταδίωκαν.

«Αυτός είχε το pass και πέρασε στην Αττική Οδό, έκλεισε η μπάρα και έμειναν έξι περιπολικά πίσω με τους αστυνομικούς να φωνάζουν ''άνοιξε μας''. Χρειάστηκαν 40-60 δευτερόλεπτα για να έρθει ο υπάλληλος να τους ανοίξει την μπάρα. Αλλά τελικά τον πρόλαβαν», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Μυκόνου και της Αθήνας, ο οποίος παραβίασε 17 κόκκινα φανάρια, κινούμενος αντίθετα σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, σε γραμμές του τραμ και επί του πεζοδρομίου, προβαίνοντας σε πολλαπλές παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της κίνησης του, επιτηρούνταν από υπηρεσιακά οχήματα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με έτερο όχημα ή πεζό, ενώ παράλληλα καλούνταν διαρκώς να ακινητοποιήσει το όχημα.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση