Διευκρινήσεις Γεωργιάδη για τα περί συμφωνίας Ελλάδας – Πακιστάν για 500.000 εργάτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 19:18 Διευκρινήσεις Γεωργιάδη για τα περί συμφωνίας Ελλάδας – Πακιστάν για 500.000 εργάτες

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας αναφορικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και το Πακιστάν για 50.000 εργάτες.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας αναφέρει, σύμφωνα με το newsit.gr, πως «με αφορμή δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη να έχει συνάψει δήθεν κρυφή συμφωνία με τον ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού του Πακιστάν για θέματα Εργασίας, κ. Jawad Sohrab, για τη μετάκληση 500.000 εργατών από το Πακιστάν στην Ελλάδα, παρατίθεται η διευκρινιστική ανάρτηση που ο ίδιος έκανε στο Twitter νωρίτερα σήμερα, αποκαθιστώντας την αλήθεια
Ειδικότερα ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού του Πακιστάν για θέματα εργασίας διευκρινίζει πως «δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία ούτε καν μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για τη συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και εγώ διερευνήσαμε την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, έχω εντυπωσιαστεί από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την ευφυΐα του να διερευνήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του».
Μάλιστα, ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, πραγματοποίησε ανάρτηση στο “X”, ευχαριστώντας τον Πακιστανό ομόλογό του για τη συγκεκριμένη διευκρίνιση. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης:


Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση