Πιτσιρικάδες έκλεψαν αναπηρικά αμαξίδια και έκαναν κόντρες σε πλατεία της Σύρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 15:24 Πιτσιρικάδες έκλεψαν αναπηρικά αμαξίδια και έκαναν κόντρες σε πλατεία της Σύρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεαροί στη Σύρο πήραν τα αναπηρικά αμαξίδια κι έκαναν «κόντρες» στη Πλατεία Μιαούλη.

Με ηλεκτροκίνητα σκούτερ και αμαξίδια για άτομα με κινητικά προβλήματα έχει εξοπλιστεί από το περασμένο καλοκαίρι η Σύρος προκειμένου να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της.

Ωστόσο, σύμφωνα με το cyclades24, το βράδυ της Τρίτης (2/1) για περισσότερη από μία ώρα πιτσιρικάδες παραβίασαν το κιόσκι που φυλάσσονται τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια και πραγματοποιούσαν βόλτες χωρίς ίχνος σεβασμού.

Μάλιστα, κάποια στιγμή το ενδιαφέρον των πιτσιρικάδων για τα αμαξίδια δε στάθηκε στο γεγονός της απλής βόλτας, αλλά επεκτάθηκε και στις κόντρες, ενώ κάποιοι δοκίμασαν και το δικάβαλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση