Μεσολόγγι: Τα τρία βασικά σημεία της πόλης που επικεντρώνονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 11:37 Μεσολόγγι: Τα τρία βασικά σημεία της πόλης που επικεντρώνονται οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Ο φίλος του Μπάμπη Κούτσικου έχει ήδη δηλώσει ότι δεν είχαν κανονίσει κανένα ραντεβού για κυνήγι - Δικάζεται σήμερα για το μαχαίρι ο 51χρονος

Εν αναμονή της δίκης του 51χρονου κρεοπώλη για την παράνομη κατοχή ενός μαχαιριού και οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα τρία βασικά σημεία της πόλης του Μεσολογγίου που αποτελούν τα κύρια κομμάτια του παζλ της υπόθεσης εφαξάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Τα τρία βασικά σημεία στην πόλη του Μεσολογγίου

Το πρώτο, γεωγραφικά, σημείο που αποτελεί την αρχή της υπόθεσης είναι ο δρόμος της Αγίου Αθανασίου όπου εκεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου ο 51χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του τον Μπάμπη Κούτσικο.

Το δεύτερο σημείο που έχει καταγράψει η αστυνομία, σύμφωνα και με την κατάθεση του 51χρονου είναι η διασταύρωση του κεντρικού δρόμου που στρίβουν τα αυτοκίνητα για τα παλαιά ΤΕΙ Μεσολογγίου, περιοχή στην οποία θα πήγαινε για κυνήγι ο 31χρονος με έναν φίλο του, ο οποίος όμως έχει καταθέσει ότι δεν είχαν κανονίσει κάτι. Σε αυτό το σημείο ο κρεοπώλης έχει καταθέσει ότι άφησε τον Μπάμπη.

Στις 20.50 σύμφωνα με την κατάθεση του 50χρονου , αφήνει τον αγνοούμενο Μπάμπη σε αυτή τη διασταύρωση , στη διασταύρωση των ΤΕΙ προκειμένου να πάει ο Μπάμπης για κυνήγι με έναν φίλο του . Έναν φίλο τον οποίο η οικογένεια δεν γνωρίζει , όπως έχει ισχυριστεί.
 

 

Το τρίτο βασικό σημείο της υπόθεσης είναι η οδός Χατζηκώστα η οποία περνά από το νοσοκομείο της πόλης. Σε αυτό το σημείο κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 51χρονο να περνά με το αυτοκίνητό του. Αυτό το σημείο είναι από τα πλέον κρίσιμα μιας και εδώ εντοπίζεται μια ώρα και 15 λεπτά μετά από το σημείο που άφησε τον 31χρονο. Είναι το «κενό» χρονικά σημείο το οποίο ο κρεοπώλης δεν μπορεί να δικαιολογήσει στις αρχές για το που ακριβώς βρισκόταν.
 

Στη συνέχεια ο 50χρονος έκανε αναστροφή με το αμάξι του προκειμένου να επιστρέψει στο Μεσολόγγι. Κι ενώ η απόσταση που διένυσε από το σπίτι του Μπάμπη μέχρι τη διασταύρωση των ΤΕΙ είναι μόλις δέκα λεπτά, κάμερα ασφαλείας τον έχει καταγράψει να περνά στις 21.45 δηλαδή 1 ώρα και 10 λεπτά , χρόνο τον οποίο δεν μπορεί να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς που τον εξετάζουν.
 

 

Πυροσβεστική, αστυνομία εθελοντές, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drones κτενίζουν και πάλι την ευρύτερη περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου εκεί όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητού του 31χρονου.

Από την πλευρά της η οικογένεια του Μπάμπη περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις ενώ ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του αδερφού της να μιλήσει στην αστυνομία.

Παράλληλα στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών έχει μπει και ένα τρίτο πρόσωπο. Πρόκειται για φίλο του αγνοούμενου Μπάμπη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος τον οποίο κατονόμασε ο κρεοπώλης ως το πρόσωπο με το οποίο θα συναντιόταν ο 31χρονος την ημέρα την εξαφάνισής του και μετά τη συνάντηση που είχε με τον 51χρονο.

Ο φίλος του Μπάμπη Κούτσικου έχει ήδη δηλώσει ότι δεν είχαν κανονίσει κανένα ραντεβού για κυνήγι, ενώ αναμένεται να βρεθεί και αυτός στα δικαστήρια σήμερα το μεσημέρι στην εκδίκαση της υπόθεσης του κρεοπώλη.

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι την ακριβή ώρα που ο 51χρονος άφησε τον Μπάμπη στα ΤΕΙ και αποχώρησε. Ο μάρτυρας ανέφερε πως άφησε τον 31χρονο στα παλαιά ΤΕΙ στις 20:30. Ωστόσο, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής φαίνεται πως το επόμενο πλάνο με το αυτοκίνητο είναι μια ώρα μετά, δηλαδή στις 21:30. Έτσι οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν τι έκανε στο μεσοδιάστημα αλλά και τι διαδρομή ακολούθησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος ο οποίος πέρασε ακόμη ένα βράδυ στα κρατητήρια της αστυνομίας, αφού χθες η Εισαγγελέας έδωσε παράταση στην κράτησή του για λόγους ασφαλείας, συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου, ενώ πλέον στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών λέει ότι δεν θυμάται και δεν έχει κάτι άλλο να πει.

Πυροσβεστική, αστυνομία εθελοντές, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και drones κτενίζουν και πάλι την ευρύτερη περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου εκεί όπου εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητού του 31χρονου.

Από την πλευρά της η οικογένεια του Μπάμπη περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις ενώ ζητά από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με την εξαφάνιση του αδερφού της να μιλήσει στην αστυνομία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση