Ιερέας μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα την ώρα του μυστηρίου: Το viral βίντεο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 10:37 Ιερέας μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα την ώρα του μυστηρίου: Το viral βίντεο!

Viral έγινε βίντεο με πρωταγωνιστή ιερέα στην Κρήτη ο οποίος όταν πάντρευε ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όταν έφτασε η ώρα να ενώσει τα χέρια του ζευγαριού αντί για τη νύφη επέλεξε την κουμπάρα.

Το ζευγάρι, η Λίτσα Σηφάκη και ο Νάσος Μαργώνης μίλησαν στο «MEGA Καλημέρα» για την αμήχανη στιγμή που ο παππάς μπέρδεψε τη νύφη με την κουμπάρα.

«Ήταν λίγο σοκαριστικό στην αρχή αλλά ήταν λίγα δευτερόλεπτα οπότε δεν προλάβαμε να καταλάβουμε και πολλά. Είχε πλάκα όμως. Δεν έβλεπε ο ιερέας γιατί ήταν ο ήλιος απέναντι», είπε η Λίτσα Σηφάκη και συνέχισε: «Οι σχέσεις μας με την κουμπάρα είναι τέλειες. Το πήραμε στην πλάκα και μετά το λέγαμε και γελούσαμε. Είναι φίλη μου από μικρή. Η κουμπάρα μας είναι ελεύθερη. Κάναμε και τη βάφτιση του παιδιού μας μετά. Είναι 9,5 μηνών η κόρη μας. Δεν την βάφτισε η κουμπάρα που μας πάντρεψε, άλλη κοπέλα ήταν η νονά».

«Ο παππάς αυτός είναι σε σύνταξη, ήρθε για εμάς, και είναι παππούς της κουμπάρας!», αποκάλυψε επίσης η νύφη προκαλώντας γέλιο στο πλατό και κάνοντας την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάσει «ήθελε τποσο πολύ να παντρέψει την εγγονή του που του βγήκε από μέσα».

 

 

Viral το βίντεο με τον ιερέα που μπέρδεψε τη νύφη με τον κουμπάρα:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση