Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έχει σκληρή και άτεγκτη στάση άρνησης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 19:04 Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έχει σκληρή και άτεγκτη στάση άρνησης»

O Δημήτρης Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που ολοκληρώθηκε σήμερα (19.01.2024), ύστερα από εννέα ημέρες.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη σχολίασε τα συμπεράσματα που έχει βγάλει η πλευρά της παράστασης κατηγορίας από αυτή.

«Ακούσαμε πολλά που περιμέναμε, άλλα όχι αυτά που θα θέλαμε. Είναι μία σκληρή κι άτεγκτη στάση άρνησης ότι ‘εγώ δεν έχω κάνει τίποτα’. Εμένα αυτό που μου δημιουργεί πολλά ερωτήματα ως στάση κατηγορουμένου είναι: η υποτιθέμενη κατευθυνόμενη κατάθεση των γιατρών προϋποθέτει – και το είπε και η κατηγορούμενη αυτό – να έχουν συνεννοηθεί και οι ίδιοι από κοινού να καταθέσουν εις βάρος της, από 4 διαφορετικά νοσοκομεία».

Στο κομμάτι των ερωτήσεων που διατυπώθηκαν από την πλευρά της Προέδρου της Έδρας υπογράμμισε ο δικηγόρος: «Η πλευρά της Έδρας ήθελε να συνδυάσει τα περιστατικά, τα οποία είχαν συμβεί μέσα στα νοσοκομεία με τον τρόπο που σκεφτόταν η κατηγορούμενη. Δηλαδή να κάνει αξιολόγηση της προσωπικότητάς της».

Όσο για το πώς αξιολόγησε ο Μάνος Δασκαλάκης την απολογία της πρώην συζύγου του και κατηγορούμενης: «Για τον Μάνο Δασκαλάκη ήταν κάτι σκληρό, γιατί – όπως μου είπε και ο ίδιος – πολλά από αυτά που ανέφερε η κατηγορούμενη δεν έχουν γίνει με τον τρόπο που τα ανέφερε. Και εκφράζει την ικανοποίησή του για την ενδελεχή εξέταση που έγινε από τους δικαστές».

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση