Bίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης: «Βάλε τα κοσμήματα σε χαρτοπετσέτα για να μην λιώσουν»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 11:27 Bίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης: «Βάλε τα κοσμήματα σε χαρτοπετσέτα για να μην λιώσουν»

Θύμα δύο κακοποιών, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Παπάγου, έπεσε μια ηλικιωμένη.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, φαίνεται η δράση των δύο ληστών, οι οποίοι προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να την απασχολήσουν την ώρα που ο ένας από τους εμπλεκόμενους έχει ανάψει τον απορροφητήρα για να μην ακούγεται ο συνεργός του που ψάχνει μέσα στο σπίτι της γυναίκας.

Μάλιστα, προσπαθούν να την πείσουν να βάλει σε μια χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια σε αλουμινόχαρτο τα κοσμήματα που φοράει, με το πρόσχημα ότι δεν θα λιώσουν εάν υπάρξει διαρροή ρεύματος.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας το συγκεκριμένο βίντεο κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο ληστές, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση