Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση για το βίντεο του Κοψιάλη στο Youtube με την παγίδευση παιδεραστή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 18:35 Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση για το βίντεο του Κοψιάλη στο Youtube με την παγίδευση παιδεραστή

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σχετικά με το βίντεο στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube με την παγίδευση παιδεραστή.

Στο βίντεο αυτό στο Youtube φαίνεται και εξηγείται το πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε – μαζί με άλλους – επίδοξο βιαστή της 13χρονης κόρης φίλου του. Όλα καταγράφηκαν και ανέβηκαν στο Youtube, μεταξύ των οποίων και η σύλληψη του άνδρα από τους αστυνομικούς.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, πατέρας της 13χρονης Ηλίας Κασιμάτης ανέφερε πως η 13χρονη κόρη του άρχισε να δέχεται μηνύματα από τον παιδεραστή, από ένα γυναικείο όμως προφίλ. Σιγά σιγά αυτό το προφίλ άρχισε να το «χοντραίνει» και τα μηνύματα που έστελνε να είναι ερωτικού περιεχομένου.

Τότε ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος από εκεί και έπειτα μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τον οποίο ενημέρωσε αμέσως, τον παγίδευσαν.

Άρχισε να μιλά αυτός μαζί του προσποιούμενος την 13χρονη. «Όταν άρχισα να μιλάω μαζί του αποκαλύφθηκε», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, έλεγε «θα δεις θα σου αρέσει» ενώ ανέφερε πως το έχει κάνει αυτό και σε άλλες ανήλικες. Επίσης ο πατέρας είπε πως από αυτά που έχει ακούσει, βρέθηκαν κι άλλες συνομιλίες του με ανήλικες κοπέλες.

Υπενθυμίζεται πως για το βίντεο έχει διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από την ΕΛΑΣ.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση