Θεσσαλονίκη: Του έστησαν καρτέρι μετά από καβγά και τον χτύπησαν στο κεφάλι με σφυρί -Συνελήφθη ένα άτομο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 20:53 Θεσσαλονίκη: Του έστησαν καρτέρι μετά από καβγά και τον χτύπησαν στο κεφάλι με σφυρί -Συνελήφθη ένα άτομο

Σοκ προκαλεί η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε άντρας στη Θεσσαλονίκη, μετά από καβγά σε πιτσαρία στην περιοχή των Κουφαλίων.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, με τη ζωή του παρ’ ολίγο να πληρώσει διένεξη που είχε με θαμώνες πιτσαρίας περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (4/2) ένας άνδρας, ο οποίος έτρωγε στο μαγαζί με την οικογένεια του, όταν για ασήμαντη αφορμή καβγάδισε με δύο άτομα (ημεδαπός και αλλοδαπός) και στη συνέχεια δέχτηκε μανιακή επίθεση με σφυρί στο κεφάλι.

Θεσσαλονίκη: Του έστησαν καρτέρι, τον χτύπησαν με σφυρί

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο GRTimes.gr από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται, μετά τον καβγά οι δύο άντρες του έστησαν καρτέρι έξω από το μαγαζί και περίμεναν να βγει.

«Όταν με είδαν να βγαίνω όρμισαν αμέσως, ο ένας με κρατούσε κι ο άλλος με χτύπησε με το σφυρί στο κεφάλι τρείς φορές» περιγράφει στο GRTimes το θύμα της επίθεσης.

Επιπλέον, όπως εξηγεί ο ίδιος, η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του πατέρα του.

«Όταν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αμυνθώ ξαναμπήκα στο μαγαζί αιμόφυρτος και αυτοί παρέμειναν έξω και περίμεναν με σκοπό να συνεχίσουν την επίθεση. Σε κάποια στιγμή ο αλλοδαπός μπήκε εκ νέου στο μαγαζί και πήρε ένα μαχαίρι με σκοπό να με τραυματίσει, αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί στο μέρος μου, καθώς υπήρχε κόσμος γύρω μου» τόνισε το θύμα.

Συνελήφθη ο ένας δράστης της επίθεσης

Στο σημείο λίγο αργότερα έφτασε περιπολικό της ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ενός δράστη της επίθεσης (αλλοδαπού), ενώ ο δεύτερος (ημεδαπός) διέφυγε της σύλληψης.

Το θύμα της επίθεσης παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υπεβλήθη σε αξονική και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ όπως διευκρίνισε στο GRTimes υποβλήθηκε αυτεπάγγελτα μήνυση κατά των δραστών και μόλις πάρει εξιτήριο θα κινήσει τις διαδικασίες νομικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση