Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να συναντήσει τους αγρότες τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 13:10 Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να συναντήσει τους αγρότες τη Δευτέρα

«Περιμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει, ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι και ποιους θα εκπροσωπούν», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος 

Την πρόθεση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τους αγρότες την ερχόμενη Δευτέρα, γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. 

«Ελήφθη η επιστολή των αγροτών, ο πρωθυπουργός όπως έχουμε πει, είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα», είπε συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι «περιμένουμε να δούμε ποιους θα συναντήσει, ποιοι θα είναι οι εκπρόσωποι και ποιους θα εκπροσωπούν».

Δείτε live

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση