Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων επισκέφθηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 10:23 Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων επισκέφθηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λαμίας

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη (ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ.) Λαμίας υποδέχτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων στην φιλόξενη αγκαλιά της, σε δύο διαδοχικές επισκέψεις (11 & 18/4)  για να υλοποιήσουμε δύο διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα: «Πέτρα, μολύβι, οθόνη, χαρτί: η γραφή και τα βιβλία» για τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων και «Ασκήσεις διατροφικής ισορροπίας» για τα μικρότερα παιδιά.

«Νιώσαμε τον χώρο πολύ οικείο, καθώς ήδη αξιοποιούμε την δική μας σχολική βιβλιοθήκη, μάθαμε πολλά δημιουργώντας και διασκεδάζοντας ενώ ανακαλύψαμε και πόσες άλλες υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει μια Βιβλιοθήκη».

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων ευχαριστεί την Προϊσταμένη κ. Ευ. Γκόγια και τον κ. Σπ. Πιλάτο που τους έδωσαν γνώση και χαρά.

Ευχαριστεί επίσης τους υπεύθυνους του Δήμου Στυλίδας για την ευγενική παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου, ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά τους.

Η ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ Λαμίας ( https://www.vivlamias.gr/ ) περιμένει πάντα όλους, μικρούς και μεγάλους, στον πολύχρωμο βιβλιόκοσμό της.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση