Νίκαια: «Βοήθεια, μην τον σκοτώσεις», φώναζε η κόρη του δράστη που σκότωσε τον γαμπρό του -Σοκ οι αποκαλύψεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 10:29 Νίκαια: «Βοήθεια, μην τον σκοτώσεις», φώναζε η κόρη του δράστη που σκότωσε τον γαμπρό του -Σοκ οι αποκαλύψεις

Σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με έναν 64χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και στη συνέχεια βάζει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του με το δίκαννο που κρατούσε στα χέρια του.

Άπαντες στη γειτονιά όπου σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα μιλούν για τον 39χρονο με τα καλύτερα λόγια. Γυναίκα με την οποία συνομίλησε το iefimerida.gr -προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της- που μένει σχεδόν δίπλα από το σπίτι του ζευγαριού μίλησε πως τόσο ο 39χρονος όσο και η κόρη του 64χρονου που διέπραξε το φονικό δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα και πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί διαφωνίες του θύματος με τον πεθερό του μέχρι τη στιγμή που έγινε το μοιραίο.

Η μαρτυρία για το φονικό στη Νίκαια

«Ήταν πολύ καλά παιδιά, τόσο το θύμα όσο και η σύζυγός του. Είμαστε σοκαρισμένοι από το περιστατικό. Ο 39χρονος ήταν οικογενειάρχης. Ήταν συνεχώς από το σπίτι στη δουλειά και από την δουλειά στο σπίτι. Πριν το φονικό υπήρξε ένταση. Ακούστηκε η κοπέλα να φωνάζει για βοήθεια και να παρακαλάει τον δράστη που αυτοκτόνησε να μην τον σκοτώσει. Μετά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και στη συνέχεια ένας δεύτερος», είπε χαρακτηριστικά η κάτοικος της γειτονιάς στο iefimerida.gr.

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε για το έγκλημα στις 8:23 το πρωί. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο είδαν στη μέση του δρόμου τους δυο νεκρούς με τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Το πρώτο σενάριο για το φονικό στη Νίκαια

Μέχρι στιγμής το τι όπλισε το χέρι του 64χρονου παραμένει ασαφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε χωρίσει πρόσφατα με την σύζυγό του και θεωρούσε ότι εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του ζευγαριού στη Νίκαια. Για αυτό και κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε σήμερα το πρωί καρτέρι έξω από το σπίτι της κόρης του και του γαμπρού του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου, είχε σημειωθεί ένα ανάλογο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Τότε ένας 69χρονος, με την προτροπή της συζύγου του, πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του με καραμπίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση