Εγκληματική οργάνωση Σέρβων εκτελεστών: Στη φυλακή ο 44χρονος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 17:25 Εγκληματική οργάνωση Σέρβων εκτελεστών: Στη φυλακή ο 44χρονος

Ο 44χρονος που οδηγήθηκε στη φυλακή για τη δράση του στην εγκληματική οργάνωση των Σέρβων εκτελεστών φέρεται να είχε τον ρόλο της φύλαξης και μεταφοράς οπλισμού.

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 44χρονος που φέρεται ως μέλος της ομάδας Σέρβων εκτελεστών με το ρόλο της φύλαξης και μεταφοράς οπλισμού.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Είχε προηγηθεί η απολογία του, κατά την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- υποστήριξε ότι πράγματι μετέφερε ένα αμάξι από την Αθήνα στην Κέρκυρα ωστόσο ο ίδιος δεν είχε γνώση ότι τι υπήρχε μέσα σε αυτό ούτε το λόγο για τον οποίο είχε αποφασιστεί η μεταφορά του.

Ως προς το κινητό που έφερε, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ο μόνο κάτοχος που είχε πρόσβαση στο κινητό. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε στο δικαστικό λειτουργό πως είχε λάβει το κινητό τηλέφωνο από συγκατηγορούμενο του, ο οποίος ήταν έγκλειστος σε φυλακές στο εξωτερικό. Ο τελευταίος του το παρέδωσε στην Αθήνα και στη συνέχεια ο 44χρονος το έδωσε σε τρίτο πρόσωπο στην Κέρκυρα.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, έχει ασκήσει ποινική δίωξη για βαρύτατα αδικήματα όπως ένταξη, συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ανθρωποκτονία κατά συρροή, ηθική αυτουργία και συνέργεια σε ανθρωποκτονία και διακεκριμένη οπλοκατοχή.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση