Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέλος του καρτέλ του «Ελ Τσάπο»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 18:32 Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέλος του καρτέλ του «Ελ Τσάπο»

Μέλος του καρτέλ της Σιναλόα, του περιβόητου «Ελ Τσάπο», εντοπίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, το μέλος του καρτέλ στο οποίο είναι επικεφαλής ο «Ελ Τσάπο» συνελήφθη στις 18 Μαρτίου, όταν επέστρεφε από την Αυστρία.

Όπως αναφέρουν τα μεξικάνικα ΜΜΕ τα μέλη του καρτέλ είναι υπό αναζήτηση εξοπλισμού τον οποίο διαθέτει ο στρατός της χώρας. Κάτι που προκαλεί ανησυχία και στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στην Interpol.

Υπενθυμίζεται πως το καρτέλ της Σιναλόα, ανήκει στον διαβόητο «Ελ Τσάπο» Χοακίν Γκουσμάν, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών του πλανήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση