Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα για το μπαγιάτικο κοντοσούβλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 20:13 Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα για το μπαγιάτικο κοντοσούβλι

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της επίθεσης του 55χρονου με μαχαίρι κατά του 65χρονου μάγειρα, στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 65χρονος μάγειρας σε κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη δέχεται επίθεση με μαχαίρι από έναν 55χρονο πελάτη, επειδή ο τελευταίος θεώρησε ότι… η μερίδα με το κοντοσούβλι που του πρόσφερε ήταν μπαγιάτικη, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όλα συνέβησαν στις αρχές Μαρτίου, ύστερα από διαπληκτισμό μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή παράπονα που διατύπωσε ο κατηγορούμενος θαμώνας του μαγαζιού.

Σημειώνεται πως ο τελευταίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του 55χρονου, υπηκόου Αλβανίας, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στην απολογία του, όπως έγινε γνωστό, ανέφερε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κι ότι αντέδρασε ενστικτωδώς (πιάνοντας το μαχαίρι από το τραπέζι), όταν του επιτέθηκε ο μάγειρας. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη, τονίζοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα για να του ζητήσει συγγνώμη.

Μιλώντας προ ημερών για όσα βίωσε ο 65χρονος, περιέγραψε στο MEGA: «Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ‘’θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ‘’το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω’’. Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ‘’Μην μου λες ψέματα’’».

Ο άτυχος μάγειρας δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον δράστη. «Μου λέει ‘’είχαν παλιό, δεν είναι σημερινό’’. ‘’Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό’’ είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ‘’κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι».

Αρχικά, όπως είπε, ο κατά τα άλλα πελάτης τού επιτέθηκε με ένα πιρούνι. Αμέσως μετά, όμως, πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά. «Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά».

Στο ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης επικράτησε αναστάτωση, με τους υπεύθυνους να ειδοποιούν ασθενοφόρο. Πάνω στη γενικότερη σύγχυση ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Ο 65χρονος μάγειρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο και οι γιατροί τον οδήγησαν στο χειρουργείο. «Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι, δεν το πήρα, βγαίνω έξω, να του πω αυτό και σηκώνω τη στολή μου  και βλέπω αίμα έφευγε και λες ‘’πώς γίνεται; Το πιρούνι έχει τέτοια κομμάτια;’’. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι, πλάκωσε μία, έκατσα 2-3 λεπτά, γύριζε, έφυγα από την πόρτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι και έφυγε».

Η στιγμή της επίθεσης του 55χρονου

Η παραπάνω επίθεση έχει καταγραφεί και στο βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA. Σε αυτό διακρίνεται αρχικά ο 55χρονος δράστης να εισέρχεται στο ουζερί στις 16:22 φορώντας ένα μπλε μπουφάν. Αφού το βγάλει, στη συνέχει θα κινηθεί προς τον πάγκο του καταστήματος και τα τραπέζια.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα, αρχίζει να λογομαχεί με τον 65χρονο μάγειρα και ξαφνικά αρπάζει ένα μαχαίρι με το αριστερό του χέρι. Το θύμα καταφέρνει αρχικά να κρατήσει το αιχμηρό αντικείμενο μακριά από το κορμί του, ωστόσο ο 55χρονος τού καταφέρνει μια μαχαιριά στη δεξιά κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος διακρίνεται να μπαίνει στη μέση και να προσπαθεί να απωθήσει τον δράστη, ενώ το θύμα κινείται προς την έξοδο.

πηγή: Newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση