Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με ζημιές και δύο συλλήψεις σε μπαρ, εκβίαζαν και απειλούσαν τους ιδιοκτήτες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 11:11 Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με ζημιές και δύο συλλήψεις σε μπαρ, εκβίαζαν και απειλούσαν τους ιδιοκτήτες

Ένταση σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να προχωρά σε δύο συλλήψεις για εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας…

Ζημιές και σκηνές έντασης σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δύο συλλήψεις ανδρών, ηλικίας 50 και 46 ετών, για εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως αποκαλύπτεται εκτελούσαν εντολές τρίτου που αναζητείται.

Στόχος ήταν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, με τους οποίους υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Οι έρευνες συνεχίζονται με τους επιχειρηματίες να έχουν ήδη δώσει την πρώτη τους κατάθεση.

Ειδικότερα, οι δύο άντρες, βραδινές ώρες χθες (19-05-2024), πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Συκεών, όπου δημιούργησαν επεισόδιο, εξυβρίζοντας και απειλώντας τους ιδιοκτήτες και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στο κατάστημα.

Ο 50χρονος ακινητοποιήθηκε στο σημείο, από θαμώνες του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης – Συκεών, ενώ ο 46χρονος εντοπίστηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο σταθμό των ΚΤΕΛ, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, αναζητείται ένας 76χρονος, ως ο εντολέας της εκβίασης, καθώς, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι παθόντες είχαν οικονομικές διαφορές με αυτόν και το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχονταν τηλεφωνικές κλήσεις, όπου τους ζητούνταν χρηματικά ποσά με απειλές κατά των οικογενειών τους και της επιχείρησής τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση