Μπλόκο και σε δεύτερο φορτίο με κοκαϊνη στον Πειραιά - Βρέθηκαν περίπου 100 κιλά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 21:16 Μπλόκο και σε δεύτερο φορτίο με κοκαϊνη στον Πειραιά - Βρέθηκαν περίπου 100 κιλά

Η επιχείρηση αυτή βρισκόταν σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει στις Αρχές

Και δεύτερο φορτίο με κοκαϊνη εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν περιέλθει στις Αρχές.

Η ποσότητα που εντοπίστηκε είναι περίπου εκατό κιλά, ενώ ερευνάται αν το συγκεκριμένο φορτίο συνδέεται με το καρτέλ που διακινούσε τα 210 κιλά του ναρκωτικού τα οποία εντοπίστηκαν το πρωί σε φορτίο με γαρίδες.

Η έρευνα για το δεύτερο φορτίο ήταν σε εξέλιξη από το πρωί και έφερε αργά το απόγευμα αποτελέσματα. Η δικογραφία που σχηματίζεται είναι ξεχωριστή από αυτή που αφορά τους διακινητές των 210 κιλών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση