Εγκατάλειψη στο χωριό Καλλίδρομο - Μόνο φίδια στο νεκροταφείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 18:45 Εγκατάλειψη στο χωριό Καλλίδρομο - Μόνο φίδια στο νεκροταφείο

Θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό και στο νεκροταφείο Καλλιδρόμου.

Αυτός ο κάδος είναι έτσι 2 χρόνια, γεμάτος σκουπίδια στην πλατεία του χωριού. Λείπουν τα ροδάκια ο δήμος Καμένων Βούρλων που μαζεύει τα σκουπίδια δεν έχει κάνει καμία ενέργεια να τον απομακρύνει από εκεί είναι κοντά στην εκκλησία στην πλατεία του χωριού. Τώρα είναι και γεμάτος φίδια, η αρμόδια κυρία για την καθαριότητα ήταν μόνιμα σε αναρρωτική άδεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον συγκεκριμένο δήμο.

Νεκροταφείο Καλλιδρόμου: Ακαθάριστα τα πάντα. Ο δήμος ανύπαρκτος, για να μπούμε μέσα αρκούμαστε στον εθελοντισμό μας γιατί για να μπει κάποιος άλλος πρέπει να το εγκρίνει ο επίτροπος, παντού φίδια και κίνδυνος για φωτιά.

Τέλος, σας στέλνω και ένα μικρό ρέμα μέσα στο χωριό ακαθάριστο όπως και οι περισσότεροι δρόμοι. Όσοι έχουν κουράγιο, γιατί είναι όλοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, έχουν καθαρίσει μόνοι τους. Κάποτε το είχαν καθαρίσει,  τώρα πλήρης αδιαφορία, χόρτα φίδια, σκουπίδια παντού. Κίνδυνος και εδώ για φωτιά…

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση