Γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε με κάρτα στα Καμένα Βούρλα;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 15:33 Γιατί δεν μπορούμε να πληρώσουμε με κάρτα στα Καμένα Βούρλα;

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη:

«Με λένε Γιώργο και διαμένω προσωρινά στην πόλη των Καμένων Βούρλων με τις ωραιότερες παραλίες του κόλπου.

Δυστυχώς παρατήρησα ένα φαινόμενο, μια νοοτροπία η μία εξαίρεση του νόμου που εφαρμόζουν όλοι οι Έλληνες πλέον.

Συγκεκριμένα κανένα περίπτερο, που σημειωτέον το καλοκαίρι στα Καμένα έχουν γίνει οι πλέον επικερδείς επιχειρήσεις, δεν δέχεται κάρτα για αγορές προϊόντων .

Όλοι απαιτούν μετρητά χωρίς να έχουν καν το απαιτούμενο μηχάνημα είσπραξης.

Δυστυχώς στα Καμένα τυχαίνει να υπάρχουν και πολλοί Ευρωπαίοι τουρίστες και να βρίζουν συνεχώς για το φαινόμενο που αντιμετωπίζουν και όχι μόνο οι τουρίστες βέβαια.

Σε όλα τα καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα πλέον, όλοι κάνουμε τις συναλλαγές μας με κάρτα. Στα Καμένα Βούρλα όμως φαίνεται ότι δεν έφτασε ακόμα αυτή η εξέλιξη της κοινωνίας...

Εκτός αυτού, κάποια μικρά καταστήματα απαιτούν και εισπράττουν για αγορά διατιμημένων προϊόντων (τσιγάρα, νερό, εφημερίδες) επιπλέον πόσο από το αναγραφόμενο, όπως 0,10€ ή 0,20€.

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να ερωτηθεί κάποιος αρμόδιος πότε στα Καμένα Βούρλα θα ισχύσει το μέτρο αγοράς προϊόντων με κάρτα;

Πότε θα απαλλαγούμε από το να στηνόμαστε όλοι οι επισκέπτες της πόλης αυτής στην ουρά των ΑΤΜ που όταν δεν λειτουργούν (συνηθισμένο φαινόμενο) να μην μπορούμε να προμηθευτούμε είδη πρώτης ανάγκης αν δεν διαθέτουμε μετρητά;

Ας ενδιαφερθεί κάποιος στην χώρα αυτή που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του και να ισχύουν οι νόμοι για όλοι την επικράτεια όταν ψηφίζονται και όχι επιλεκτικά.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και ελπίζω να έχει κάποιο αποτέλεσμα η επιστολή μου για να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών.»

Γιώργος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση