Λαμία: Έλεγαν στη μητέρα ότι θα λιντσάρουν την κόρη της οι πρόσφυγες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 10:01 Λαμία: Έλεγαν στη μητέρα ότι θα λιντσάρουν την κόρη της οι πρόσφυγες

Δεν έχουν τέλος τα τηλέφωνα από τους θρασύτατους απατεώνες, που τρομοκρατούν τον κόσμο τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Λαμίας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα τηλεφωνήματα είναι δεκάδες και πολλοί γονείς λαχτάρισαν πραγματικά. Οι αδίστακτοι απατεώνες σκαρφίζονται διάφορες ιστορίες για να σοκάρουν τους γονείς με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Διαβάστε τι μας έγραψαν δυο ακόμη συμπολίτες μας.

«Τηλεφώνημα δέχθηκε χθες το βράδυ στις 10:15 η ηλικιωμένη πεθερά μου. Της είπαν ότι η κόρη της, οδηγώντας, χτύπησε έναν μικρό πρόσφυγα από την Συρία, ο οποίος πέθανε και έχουν μαζευτεί οι ομοεθνείς του να την λιντσάρουν, ζητώντας παράλληλα 40000€ αποζημίωση. Εξ΄ αιτίας μιας μεγάλης σύμπτωσης ή φώτισης, η πεθερά μου εξακολουθεί να είναι μαζί μας σήμερα. Δόξα τω Θεώ, αλλά ας ερευνήσει το θέμα η αστυνομία, γιατί όπως φαίνεται, οι δράστες είναι οργανωμένοι και ενεργούν με σύστημα. Είναι, πραγματικά, κρίμα να χάσουμε τους δικούς μας ανθρώπους από τέτοια εγκληματική αιτία!!!»

«Σήμερα (27/12) στις 12:50 δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από απόρρητο αριθμό. Το σήκωσε η μητέρα μου και άκουσε μια κοπέλα που έκλαιγε και τις έλεγε: "μαμά, μαμά έχω πάθει ατύχημα, πάτησα με το αυτοκίνητο ένα παιδί βοήθησέ με". Εκείνη τη στιγμή η μητέρα μου σοκαρισμένη άρχισε να φωνάζει την ξαδέρφη μου η οποία έχει το ίδιο όνομα με έμενα. Εκείνη πήρε το τηλέφωνο είπε το όνομα μου και έτσι αυτοί το έκλεισαν, επειδή προφανώς κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Έπειτα η μητέρα μου με ένα τηλεφώνημα σε εμένα κατάλαβε ότι δεν τρέχει τίποτα. Όλο αυτό το γεγονός ήθελα να το αναφέρω για να ενημερωθούν οι πολίτες της Λαμίας για όλους αυτούς τους απαράδεκτους που με σκοπό να βγάλουν χρήματα "παίζουν" με τις ψυχές των συνανθρώπων τους...»

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: «Έχουμε συλλάβει το γιο σου. Αν δεν πληρώσεις θα πάει φυλάκη»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση