Πένθος στη Λαμία για τη Ρούλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2024 20:10 Πένθος στη Λαμία για τη Ρούλα

«Έφυγε» η Ταμάρα (Ρούλα) Κυρίτση - Κωνσταντινίδη, μια από τις πιο αγαπητές παραγωγούς των λαϊκών αγορών.

Βαρύ πένθος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για την απώλεια της Ρούλας Κυρίτση - Κωνσταντινίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η Ρούλα ήταν πραγματικά μια μαχήτρια της ζωής, που είχε καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων, αφού για πάρα πολλά χρόνια υπήρξε παραγωγός και πωλήτρια στις λαϊκές αγορές της περιοχής μας.

Πέρα από τα εξαιρετικά προϊόντα που προσέφερε, πάντα με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα, είχε "φανατικούς" πελάτες σε όλες τις λαϊκές, που ακούραστα όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετούσε.

Στην κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου ήταν πάντα εκεί στην γωνία, αρχή της οδού Λεωσθένους (στα δικαστήρια), μέσα στη χαρά και στην ευγένεια για να προσφέρει τα προϊόντα της, όλα δικής της παραγωγής.

Η Ρούλα εκτός από καλή επαγγελματίας, ήταν και μια εξαιρετική σύζυγος και μητέρα, που έδινε καθημερινά την ψυχή της για την οικογένεια.

Η κηδεία της έγινε σήμερα Τρίτη (2/1) στις 4:00'  το απόγευμα στον Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της από το LamiaReport

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση