Ουαλία: Ηλικιωμένος αφήνει μετά τον θάνατό του χριστουγεννιάτικα δώρα 14 χρόνων για το κοριτσάκι των γειτόνων του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:44 Ουαλία: Ηλικιωμένος αφήνει μετά τον θάνατό του χριστουγεννιάτικα δώρα 14 χρόνων για το κοριτσάκι των γειτόνων του

Το να έχεις καλούς γείτονες μπορεί να αποδειχθεί ευτυχία… Και αυτό σίγουρα αποδεικνύεται από την ιστορία ενός 87χρονου από την Ουαλία, ο οποίος μετά τον θάνατο του είχε αφήσει 14 χριστουγεννιάτικα δώρα για την κορούλα ενός ζευγαριού που έμενε στο δίπλα σπίτι. 

Η ιστορία του Ken Watson ξεπερνά τη φαντασία.Μετά τον θάνατό του, είχε αφήσει 14 χριστουγεννιάτικα δώρα για την τότε 2χρονη κόρη των γειτόνων του. Και έτσι η Cadi κάθε χρόνο θα έπαιρνε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο μέχρι και τα 16 της. 

«Ένα βράδυ ακούσαμε ένα χτύπημα στην πόρτα και ήταν η κόρη του γείτονά μας, η Jenny, που κρατούσε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν, όντως, σκουπίδια, μέχρι που μας είπε ότι περιείχε τα δώρα που είχε αγοράσει ο μπαμπάς της για την Cadi. Ήταν αναπάντεχο, μαγικό και συγκινητικό. Με ξάφνιασε, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» λέει ο Owen Williams. ο μπαμπάς της μικρής Cadi. 

Το πρώτο δώρο που άνοιξε η Cadi, το 2018, ήταν ένα παιδικό βιβλίο. Τις επόμενες χρονιές ακολούθησαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, ένα τρενάκι και ένα μπλοκ ζωγραφικής. Όλα τα δώρα έχουν επιλεγεί από τον Ken Watson σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ηλικίας και είναι συσκευασμένα, οπότε η Cadi δεν μπορεί να ξέρει τι είναι, μέχρι να τα ανοίξει.

Η φιλία του Ken με την οικογένεια Williams ξεκίνησε από τον σκύλο τους, Wci, που σύντομα έγινε φίλος με τον γείτονά τους. Ο ηλικιωμένος πολύ γρήγορα δέθηκε και με την μικρή Cadi, που την αντιμετώπισε σαν την εγγονή που δεν είχε αποκτήσει ο ίδιος. Στα πρώτα της γενέθλια, της αγόρασε ένα ακριβό λούτρινο αρκουδάκι και ήταν αποφασισμένος ούτε ο θάνατός του, το 2018 από καρκίνο, να μην τον εμποδίσει να συνεχίσει αυτή την παράδοση.

Το ετήσιο ξετύλιγμα των χριστουγεννιάτικων δώρων για τους Williams έχει εξελιχθεί πλέον σε παράδοση, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή θυμούνται τον γείτονά τους με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση