Τραυματίστηκε Έλληνας στρατιώτης που πολεμούσε στην Ουκρανία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 12:11 Τραυματίστηκε Έλληνας στρατιώτης που πολεμούσε στην Ουκρανία Πηγή εικόνας ΣΚΑΪ

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Κιέβου νοσηλεύεται ένας Έλληνας στρατιώτης, πατέρας ενός παιδιού, που πολεμά εδώ και περίπου έξι μήνες στην Ουκρανία. 

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Έλληνας στρατιώτης, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα και ελληνική ταυτότητα, βρισκόταν με ομάδα Ουκρανών στην πόλη Μπαχμούτ, την οποία έχουν περικυκλώσει ρωσικά στρατεύματα. Από τους 10 στρατιώτες, επέζησαν μόλις οι τρεις.

Μεταξύ αυτών και ο Έλληνας στρατιώτης, ο οποίος είναι πολυτραυματίας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν δύο δάχτυλα του. 

 πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση