Ζωολογικός κήπος ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τα σκιάχτρα, με στολή πουλιού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 15:59 Ζωολογικός κήπος ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τα σκιάχτρα, με στολή πουλιού

Μια «ομάδα αποτροπής για γλάρους».

Για όσους νιώθουν άνετα φορώντας μια στολή πουλιού, αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η ιδανική δουλειά. Ζωολογικός κήπος ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τα σκιάχτρα, μεταμφιεσμένοι σε πουλιά. 

Στο Blackpool Zoo, στο Λάνκασαϊρ, κατά τα φαινόμενα μπούχτισαν με τους γλάρους που ζουν στην περιοχή και κλέβουν φαγητά. Έτσι, ο ζωολογικός κήπος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διώχνει τα πτηνά. Και θα είναι οι ίδιοι ντυμένοι πουλιά. 

Όσοι επιλεγούν θα αποτελούν μια «ομάδα αποτροπής για γλάρους». Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εξωστρεφείς άνθρωποι και να νιώθουν άνετα με μια στολή πουλιού, σύμφωνα με την αγγελία που ανάρτησε ο ζωολογικός κήπος. 

«Είναι αυτονόητο ότι στο Blackpool Zoo αγαπάμε όλα τα ζώα. Και ως παραθαλάσσιο μέρος, δεν μας λείπουν οι γλάροι», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

«Όμως, οι γλάροι αποδεικνύονται μπελάς, όταν προσπαθούν να κλέψουν τρόφιμα από τους επισκέπτες μας και τους περιφραγμένους χώρους των ζώων. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τους γλάρους μακριά από τους χώρους όπου τρώνε οι επισκέπτες μας», συμπλήρωνε η ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου.

Πηγή: BBC News

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση