Πρωταθλητής κολύμβησης έλιωσε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο και το δώρισε σε παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 10:26 Πρωταθλητής κολύμβησης έλιωσε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο και το δώρισε σε παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο

Μία πολύ όμορφη και συγκινητική κίνηση έκανε το κορυφαίο ταλέντο παγκοσμίως αυτή τη στιγμή στην κολύμβηση των ανδρών.

Ο Ρουμάνος Νταβίντ Πόποβιτς, παγκόσμιος ρέκορντμαν και κάτοχος 16 χρυσών μεταλλίων σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (από παίδων ως ανδρών), στα 18 του μόλις χρόνια, αποφάσισε να… λιώσει το πρώτο του χρυσό μετάλλιο που πήρε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών.

Πέρυσι είχε κερδίσει το χρυσό στα 200 μέτρα ελεύθερο στην Βουδαπέστη (λίγες μέρες μετά κέρδισε και στα 100 μέτρα) και το μετάλλιο αποφάσισε να το λιώσει. Με την βοήθεια μίας σχεδιάστριας, το λιωμένο χρυσάφι μετατράπηκε σε 100 μικρές χρυσές κορδέλες, τις οποίες ο πρωταθλητής θα δωρίσει σε 100 παιδιά τα οποία νίκησαν τον καρκίνο…

Με την βοήθεια ενός ιατρικού εργαστηρίου, προχώρησε στην υλοποίηση αυτής της πράξης, την οποία μάλιστα ανάρτησε και σε βίντεο το οποίο δημοσιοποίησε στα σόσιαλ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση