Εκλογές στην Τουρκία: Ο Ερντογάν μοίρασε χαρτζιλίκι σε παιδιά πηγαίνοντας να ψηφίσει

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 20:51 Εκλογές στην Τουρκία: Ο Ερντογάν μοίρασε χαρτζιλίκι σε παιδιά πηγαίνοντας να ψηφίσει

Την παρουσία παιδιών στο εκλογικό κέντρο όπου βρέθηκε για να ψηφίσει εκμεταλλεύτηκε επικοινωνιακά ο Ερντογάν. φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους μοίρασε χαρτζιλίκι.

Σε γυμνάσιο στη γειτονιά Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης βρέθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι για να ψηφίσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Φτάνοντας στο εκλογικό του κέντρο μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ, ο Ερντογάν χαιρέτησε υποστηρικτές του και κινήθηκε προς την κάλπη.

Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκε και με μικρά παιδιά που βρέθηκαν στον χώρο, ενώ προχώρησε και σε μία απρόσμενη κίνηση για πολλούς, καθώς άρχισε να τους μοιράζει χαρτζιλίκι.

Μπορεί η κίνηση αυτή να αποτελεί κομμάτι της παράδοσης στην Τουρκία σε θρησκευτικές γιορτές, όπου ηλικιωμένοι δίνουν συχνά χρήματα στα μικρά παιδιά, ωστόσο την ημέρα των εκλογών η κίνηση αυτή δεν ήταν κάτι που συνηθίζεται.

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση