Τουρκία: Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου από σωματοφύλακες δημάρχου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 20:24 Τουρκία: Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου από σωματοφύλακες δημάρχου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο δημοσιογράφος Σινάν Αϊγκιούλ από τους μπράβους του δημάρχου του Τατβάν στην ανατολική Τουρκία.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Twitter, όπου ανέβασε και φωτογραφίες με τα τραύματα του. “Πριν από λίγο δέχθηκα επίθεση από τους σωματοφύλακες του δημάρχου Μεχμέτ Εμίν Γκεϊλανί στο Τατβάν. Οι άνθρωποι που μου επιτέθηκαν, με χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, βρίζοντας και απειλώντας ‘αν ξαναγράψεις για τον δήμαρχο, θα πεθάνεις’. Με μεταφέρουν στο νοσοκομείο”, ανέφερε.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο ένας από τους σωματοφύλακες και ένας αστυνομικός που εργάζεται στο δήμο, συνελήφθησαν, με τον αστυνομικό να τίθεται σε διαθεσιμότητα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση