Πολλές διακρίσεις για τους μαθητές της Φθιώτιδας και της Στερεάς στους Πανελλήνιους αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 08:16 Πολλές διακρίσεις για τους μαθητές της Φθιώτιδας και της Στερεάς στους Πανελλήνιους αγώνες

Τα συγχαρητήρια της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης…

Με τη λήξη των πανελληνίων σχολικών αγώνων κλασικού αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες, στις 22 και 23 Απριλίου 2024, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, συγχαίρει θερμά για τις επιτυχίες τους τους παρακάτω μαθητές:  

  • Τη μαθήτρια του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας, Ζαφείρη Αθανασία για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και της πρώτης θέσης στο άλμα εις ύψος.
  • Τη μαθήτρια  του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας, Γαραντζόγιαννη Θέτιδα – Φιλίππα, η οποία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 200μ.
  • Τη μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Σχηματαρίου,  Γεωργία – Θεοφανία Κατσαρού , η οποία ανέβηκε κι αυτή στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο.
  • Το μαθητή του 1ου Πρότυπου Λυκείου Χαλκίδας, Γεωργούση Δημήτρη, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στη Δισκοβολία.
  • Το μαθητή του Γενικού Λυκείου Αρτάκης, Παναγιώτη Ασλαματζίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και της δεύτερης θέσης στο ακόντιο.

Συγχαρητήρια στους μαθητές - αθλητές μας για την άψογη εμφάνιση και την αφοσίωσή τους στα αθλήματα που αγαπούν. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να θέτουν υψηλούς στόχους, να αγωνίζονται με πάθος και να μας χαρίζουν τέτοιες όμορφες στιγμές.

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που στηρίζουν τους μαθητές και τις μαθήτριες μας και τους βοηθούν να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Οι προσπάθειες όλων των μαθητών και μαθητριών μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους και ευχόμαστε οι αγώνες και οι προσπάθειες όλων να αποτελούν διαβατήρια επιτυχίας στον αθλητισμό και στη ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση