Με αγκαλιές και φιλιά οι μισθοφόροι της Wagner αποχωρούν από τη ρωσική πόλη Ροστόφ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 22:59 Με αγκαλιές και φιλιά οι μισθοφόροι της Wagner αποχωρούν από τη ρωσική πόλη Ροστόφ

Αποχωρούν σταδιακά οι δυνάμεις της Wagner από το εσωτερικό της Ρωσίας και την πόλη Ροστόφ μετά την… ημερήσια επέλαση προς τη Μόσχα και τη συμφωνία του Γιεβγκένι Πριγκόζιν με τον Βλαντιμίρ Πούτιν με τη διαμεσολάβηση του, Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Σημειώνεται, πως οι δυνάμεις της Wagner είχαν φτάσει 200 χλμ από τη Μόσχα, ενώ νωρίς το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Πριγκόζιν αποδέχτηκε την πρόταση από τον Αλεξάντερ Λουκασένκο και διέταξε τους μισθοφόρους του να αποχωρήσουν για να αποφευχθεί η αιματοχυσία.

Λίγη ώρα αργότερα οι μισθοφόροι της Wagner συγκεντρώνονταν σε κεντρικά σημεία της πόλης Ροστόφ και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν.

Βίντεο με την αποχώρησή τους μετέδωσε ο δημοσιογράφος του RT.

Αγκαλιές και φιλιά από τους κατοίκους:

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση