Μπάρακ Ομπάμα: Ύμνησε την Ελλάδα με μπουζούκι - Το βίντεο που εκθειάζει την Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 10:16 Μπάρακ Ομπάμα: Ύμνησε την Ελλάδα με μπουζούκι - Το βίντεο που εκθειάζει την Αθήνα

Βίντεο με άρωμα Ελλάδας κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, λίγο μετά την επίσκεψή του στη χώρα μας

Bίντεο με άρωμα και ήχο Ελλάδας ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, λίγο μετά μετά την επίσκεψή του στη χώρα. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Obama Foundation Leaders» ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος συναντήθηκε στην Αθήνα με τους περίπου 100 υπότροφους από όλο τον κόσμο.

Το βίντεο ξεκινά με πλάνα από την Ακρόπολη και ήχους μπουζουκιού ενώ στη συνέχεια εκπρόσωποι του «Obama Foundation Leaders», μιλούν για την εμπειρία τους στο πρόγραμμα. «Σε όλο τον κόσμο, οι @ObamaFoundation ηγέτες εργάζονται για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση των κοινοτήτων τους προς το καλύτερο.

Την περασμένη εβδομάδα, η τελευταία ομάδα των Obama Leaders συναντήθηκε στην Αθήνα για να μιλήσει για το έργο τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τι ελπίζουν να κάνουν στη συνέχεια» αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση