Νεκροφόρα εισέβαλε σε αγώνα τοπικού στην Αγγλία και άρχισε να κάνει drift στη σέντρα του γηπέδου (vid)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 15:08 Νεκροφόρα εισέβαλε σε αγώνα τοπικού στην Αγγλία και άρχισε να κάνει drift στη σέντρα του γηπέδου (vid)

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα προετοιμασίας μεταξύ του Dunston και της Gateshead, προκάλεσε έρευνα της αστυνομίας.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο Gateshead μετατράπηκε σε χάος το απόγευμα της Παρασκευής (21/7) , όταν μια ομάδα ανδρών με μπαλακλάβα οδήγησε μια νεκροφόρα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Στο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-1, η νεκροφόρα και ένα άλλο αυτοκίνητο μπήκαν ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο γύρω στις 8.20μμ. Τα οχήματα έκαναν κύκλους, δημιουργώντας ένα σκηνικό αταξίας, και όσοι βρίσκονταν μέσα στα αυτοκίνητα άρχισαν να πετούν φυλλάδια στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από μια σύντομη επίδειξη απερίσκεπτης οδήγησης, οι άνδρες που φορούσαν μπαλακλάβες βγήκαν από τη νεκροφόρα και μπήκαν στο άλλο αυτοκίνητο πριν φύγουν με ταχύτητα, αφήνοντας τη νεκροφόρα πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση άφησε θεατές και παίκτες σαστισμένους και οδήγησε τον διαιτητή στην απόφαση να διακόψει τον αγώνα για λόγους ασφαλείας.

Η Gateshead ανέβηκε στο Twitter για να ανακοινώσει τη ματαίωση του αγώνα, αναφέροντας ως αιτία το περιστατικό. Μετά το περιστατικό, η αστυνομία της Northumbria ξεκίνησε έρευνα για το θέμα. Πιστεύουν ότι τα εμπλεκόμενα άτομα γνωρίζονταν μεταξύ τους και δεν θεωρούν ότι αποτελούν άμεσο κίνδυνο για το κοινό.

Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή απειλές κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Η αστυνομία διαβεβαίωσε το κοινό ότι η διατάραξη της τάξης δεν θα γίνει ανεκτή στην κοινότητα και όποιος βρεθεί να εμπλέκεται θα αντιμετωπιστεί αυστηρά.

Το σοκαριστικό περιστατικό άφησε άναυδη την ποδοσφαιρική κοινότητα του Gateshead και οι αρχές είναι αποφασισμένες να βρουν την άκρη της υπόθεσης για να αποτρέψουν τέτοιες αναταραχές στο μέλλον.

 

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση