Νήπιο με σύνδρομο Down χαιρετά προσωπικά κάθε επιβάτη πριν κατέβει από το τρένο και το χαμόγελο του τα λέει όλα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 14:49 Νήπιο με σύνδρομο Down χαιρετά προσωπικά κάθε επιβάτη πριν κατέβει από το τρένο και το χαμόγελο του τα λέει όλα!

Το συγκινητικό βίντεο διάρκειας 56 δευτερολέπτων δείχνει το νήπιο να βάζει ένα χέρι στους ώμους των ανθρώπων και να τους χαρίζει απλόχερα ένα χαμόγελο.

Ο 3χρονος Isaac Drisch ο οποίος έχει σύνδρομο Down, ταξίδευε με τρένο στη Γαλλία με τους γονείς του πριν λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο μικρός αφιέρωσε όλο του το χρόνο για να πει ένα «γεια» στους συνταξιδιώτες, με τον πατέρα του να απαθανατίζει τις συγκινητικές αλληλεπιδράσεις.

Ο πατέρας του εξήγησε: «Ο Isaac ταξιδεύει μαζί μας από πολύ μικρός, καθώς μας συνοδεύει σε όλες μας τις εκδρομές. Το πάθος του είναι να συναντά άλλους, οπότε δεν μας εκπλήσσει που το κάνει τόσο έντονα».

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Ισαάκ πέρασε με χαρά δύο ώρες περπατώντας πάνω-κάτω στο τρένο για να χαιρετήσει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν στα βαγόνια.

Πηγή: dailymail.co.uk

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση