Νέα Υόρκη: Ογκολόγος πυροβόλησε το 5 μηνών βρέφος της και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 12:35 Νέα Υόρκη: Ογκολόγος πυροβόλησε το 5 μηνών βρέφος της και αυτοκτόνησε

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Νέα Υόρκη, όπου μια διακεκριμένη ογκολόγος πυροβόλησε το μόλις πέντε μηνών μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στην έπαυλή της.

Πρόκειται για τη 40χρονη δρ Κρίσταλ Κασκέτα που ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ήταν αιματολόγος – ογκολόγος στο νοσοκομείο Mount Sinai, και πριν από πέντε μήνες είχε γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής όταν η γιατρός μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού και αφού το πυροβόλησε έστρεψε το όπλο στον εαυτό της. 

 «Η σκηνή συνάδει με δολοφονία – αυτοκτονία» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Κανείς δεν γνωρίζει αν η Κασκέτα έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη και τι όπλισε το χέρι της. Ασθενείς και συνάδελφοί της την περιέγραφαν ως έναν δοτικό άνθρωπο που έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό της.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στην έπαυλή που μοιραζόταν με τον 37χρονο σύζυγό της Τιμ Τάλτι.

Η ίδια είχε αποκτήσει διεθνή φήμη για τη δουλειά της σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, ενώ είχε βραβευτεί και για τη συμπόνοια που έδειχνε στους ασθενείς της.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση