Νέα Υόρκη: Οι γονείς της ογκολόγου ήταν στο σπίτι όταν πυροβόλησε το μωρό της και μετά αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 23:44 Νέα Υόρκη: Οι γονείς της ογκολόγου ήταν στο σπίτι όταν πυροβόλησε το μωρό της και μετά αυτοκτόνησε

Αστυνομικοί και ασθενοφόρα είχαν κληθεί στο σπίτι της ογκολόγου δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι - Σε κατάσταση σοκ η γειτονιά και οι φίλοι της γιατρού

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα επιχειρούν να ρίξουν φως στην τραγική υπόθεση της ογκολόγου στη Νέα Υόρκη που σκότωσε το μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με γείτονα της οικογένειας πριν η Δρ. Κρίσταλ Κασκέτα να πυροβολήσει την 4 μηνών κόρη της και να στρέψει το όπλο εναντίον της, αστυνομικοί και ασθενοφόρα είχαν κληθεί τουλάχιστον δύο φορές στο σπίτι της μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Στις τραγικές λεπτομέρειες έρχεται να προστεθεί ότι οι γονείς της γυναίκας βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας - αυτοκτονίας.

«Μέσα στο καλοκαίρι ασθενοφόρα και αστυνομικοί είχαν έρθει δύο, ίσως τρεις φορές αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον δύο φορές», θυμήθηκε ο γείτονας Μπομπ Στιούαρτ, 71 ετών, ο οποίος ζει κοντά στο σπίτι της 40χρονης γιατρού. «Είδα την αστυνομία και τα ασθενοφόρα να φτάνουν».

Δεν είναι σαφές γιατί κλήθηκαν επανειλημμένα αστυνομικοί και ασθενοφόρο στο σπίτι. Η εξέλιξη αυτή έγινε γνωστή καθώς νέες λεπτομέρειες ήρθαν στην επιφάνεια σχετικά με την τραγωδία.

Οι γονείς της Κασκέτα βρίσκονταν στο σπίτι όταν η κόρη τους μπήκε στο δωμάτιο του μωρού της γύρω στις 7 π.μ. του Σαββάτου πυροβόλησε το παιδί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, είπε η αστυνομία στην εφημερίδα The Journal News.

Casketta_Zevgos

 


«Κάποιος από το εσωτερικό του σπιτιού κάλεσε το 911», δήλωσε αστυνομικός στο NBC News για να συνεχίσει: «Ο άνθρωπος αυτός άκουσε τον πρώτο πυροβολισμό, αλλά νόμιζε ότι κάτι είχε πέσει. Στη συνέχεια άκουσε τον δεύτερο πυροβολισμό πριν προλάβει να φτάσει στο δωμάτιο για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει και βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τη γιατρό και το μωρό της νεκρούς. Γνωρίζουμε, 100%, χωρίς αμφιβολία, ότι επρόκειτο για δολοφονία-αυτοκτονία».

 

Ο σύζυγος και πατέρας του μωρού ο 37χρονος Τιμ Τάλτι, έλειπε εκείνη τη στιγμή από το σπίτι. Το μωρό γεννήθηκε τον Μάρτιο και ήταν το μοναδικό παιδί του ζευγαριού.

Οι γείτονες είπαν ότι το ζευγάρι ήταν πολύ καλοί άνθρωποι αλλά εξαιρετικά κλειστοί - σε σημείο που δεν είχαν καταλάβει ότι η Κασκέτα ήταν έγκυος. «Πολύ κλειστοί άνθρωποι, εσωστρεφείς», είπε ο γείτονας. «Ήρθαν και συστήθηκαν όταν μετακόμισαν πριν από δύο χρόνια περίπου, και μετά δεν ξανακούσαμε νέα τους. Δεν ξέραμε καν ότι ήταν έγκυος».

Ένας άλλος γείτονας δήλωσε ότι ξύπνησε από την φασαρία που άκουσε το πρωί του Σαββάτου.

«Ο σκύλος μας ο Μπρούνο άρχισε να τρελαίνεται στις 6:45. Ξύπνησα, ο σκύλος είχε φρικάρει και σκέφτηκα ότι έπρεπε πραγματικά να βγει έξω, οπότε τον έβγαλα βόλτα και τότε ήταν που εμφανίστηκε η αστυνομία, το ασθενοφόρο. Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι, πολύ ευχάριστοι, και μετακόμισαν εδώ πριν από δύο χρόνια περίπου, και τους έχω δει ίσως δύο φορές από τότε», είπε για τη Δρ. Κασκέτα και τον σύζυγό της. «Είναι φρικτό. Πώς μπορεί να συνεχίσει να χάνει όλη την οικογένειά του με τη μία; Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Είναι απίστευτο».

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έφταιξε
Το τι ακριβώς οδήγησε στο τραγικό περιστατικό παραμένει ασαφές. Οι αναρτήσεις του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν ένα ζευγάρι μετά το γάμο τους το 2019.

Φίλοι, ασθενείς και συνάδελφοι της Κασκέτα έκαναν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις έγινε γνωστή η τραγωδίας για να εκφράσουν το σοκ τους.

Casketta_Zevgos1

«Μια συγκλονιστική & τρομερή τραγωδία. Ήταν ένα αστέρι στον τομέα της, αφοσιωμένη και αξιαγάπητη, έξυπνη και ανταγωνιστική. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στη ζωή της και ένιωσε ότι αυτό ήταν το καλύτερο τέλος στην ιστορία της, αλλά ξέρω ότι μια μεγάλη κοινότητα επιζώντων, ασθενών και συναδέλφων είναι συντετριμμένη. Θα μου λείψει πολύ. Νοιάζονταν βαθιά για τους ασθενείς της και είμαι ευγνώμων που ήμουν ένας από αυτούς», έγραψε κάποιος ασθενής της στο Facebook.

«Απολύτως συντετριμμένη ακούγοντας αυτό για την Κρίσταλ Κασκέτα», «Ήταν φίλη μου στο Albany Med και στην ειδικότητα. Πάντα την θαύμαζα», «Τι φρικτά νέα μόλις άκουσα στις ειδήσεις», « Δρ. Κρίσταλ Κασκέτα, ήσασταν πιστή στο επάγγελμά σας. Ήσασταν στοργική και πολύ συμπονετική με τους ασθενείς σας. Θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας. Μακάρι εσείς και το παιδί σας να αναπαυθείτε», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Το Mount Sinai Health System στο οποίο εργαζόταν η γιατρός πρόσθεσε σε ανακοίνωσή του: «Η κοινότητα του Mount Sinai είναι πολύ θλιμμένη από την τραγική απώλεια μιας γιατρού του Mount Sinai Health System και του παιδιού της. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους ασθενείς της Δρ. Κασκέτα».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση