Φονική έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων στη Ρωσία - Στους 35 οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 23:13 Φονική έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων στη Ρωσία - Στους 35 οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες

Μεταξύ των θυμάτων και τρία παιδιά - Δείτε βίντεο με τη στιγμή της έκρηξης

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας έκρηξης και πυρκαγιάς σε πρατήριο καυσίμων στην περιφέρεια Νταγκεστάν της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στον Καύκασο, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τη στιγμή της έκρηξης:

«Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 35», σύμφωνα με το υπουργείο, που έκανε επίσης λόγο για δεκάδες τραυματίες.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει ότι 33 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 80 τραυματίστηκαν.

Οι αιτίες της καταστροφής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά τα δυστυχήματα και οι πυρκαγιές αυτού του είδους είναι κάτι συνηθισμένο στη Ρωσία. Συχνά οφείλονται σε παραβιάσεις των κανόνων ασφαλείας ή στην κακή κατάσταση των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών πρακτορείων, μεταξύ των θυμάτων είναι τρία παιδιά.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση